Adatvédelem

 

 

A hatályos Uniós jogszabályoknak megfelelően eleget teszünk az ügyfelek által rendelkezésünkre bocsátott személyes adatok védelmének. A vásárlók adatait bizalmasan, a hatályos jogszabályi előírásokkal összhangban kezeljük.

Amennyiben nem ért egyet a dokumentumban foglaltakkal, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az lillakreativ@gmail.com e-mail címen.

 

1. Az adatkezelés céljai, alkalmazási gyakorlat

www.lillagohordozotakaro.hu oldalra látogatók a webáruházon keresztül vásárolhatják meg a kínált termékeket. Személyes adatokat kizárólag a megvásárolni kívánt termék kézbesítéséhez illetve vásárlói vélemények begyűjtése céljából kérünk. Az ügyfél teljes mértékben tisztában lehet azzal, hogy az űrlap kitöltése milyen célt szolgál.

A kért adatokat harmadik félnek nem adjuk ki, azt kizárólag a kézbesítést végző szolgáltatónak továbbítjuk, akik minden esetben jelenleg hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezelik azokat.

Az átadott adatok kezelője Tihanyi Viktor e.v., a www.lillagohordozotakaro.hu honlap üzemeltetője.

Amennyiben az arra feljogosított hatóságok a jogszabályokban előírt módon kérik fel személyes adatok átadására a szolgáltatót, az Adatkezelő - törvényi kötelezettségének eleget téve - átadja a kért és rendelkezésre álló információkat.

2. Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelésre a www.lillagohordozotakaro.hu weboldalon található önkéntes nyilatkozat alapján kerül sor, amelyben a felhasználó igazolja, hogy az adatvédelmi nyilatkozat ismeretében hozzájárul a személyes adatainak felhasználásához.

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 5.§ (1) bekezdés a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. Az elektronikus kereskedelemi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv 13/A§ (1-5) bekezdések

3. A kezelendő adatok

Az adatkezelő által kezelt személyes adatok: Név, Lakcím, E-mail cím, Telefonszám.

4. Az adatkezelés időtartama

A megadott adatokat az esetleges reklamációk kezelése okán a megrendeléstől számított másfél (1,5) éven keresztül tároljuk, majd azok törlésre kerülnek.

Amennyiben az érintettek hozzájárulásokat a másfél év letelte előtt írásban megvonják az lillakreativ@gmail.com -ra küldött e-mailben, úgy adataik 5 munkanapon belül törlésre kerülnek.

5. Az adatközlő jogai

Az adatközlő kérelmezheti az Adatkezelőnél

a) a tájékoztatást személyes adatai kezeléséről,

b) személyes adatainak helyesbítését, valamint

c) személyes adatainak törlését.

6. Adatfeldolgozók megnevezése

FoxPost Zrt.,  egyéb postai, futárpostai tevékenység.

Csomagküldő Kft

Webáruház készítés