Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
 

Általános szerződési feltételek

1. Bevezetés

Alábbi dokumentum a Tihanyi Viktor e.v. (a www.lillago.unas.hu) jogtulajdonosa, továbbiakban Eladó) és a vele szerződéses kapcsolatba lépő vásárló (továbbiakban Vevő) között létrejövő szerződés általános szerződéses feltételeit írja le. A Felhasználó a weblap használatával tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF-ben foglaltakat.

2. Eladó

Név: Tihanyi Viktor e.v.

Székhely / Levelezési cím: 1192, Budapest, Bercsényi utca 22.

Adószám: 70264047-1-43

Számlavezető pénzintézet: Erste Bank

Számlaszám: 11600006 – 00000000 – 60324298

E-mail cím: lillakreativ@gmail.com

 

3. Az ÁSZF tárgya

Vevők Eladótól a weblapon bemutatott hordozótakarókat (kivehető bélésű, vízlepergető takaró hordozott babáknak, továbbiakban Terméket) vásárolhatják meg többféle színváltozatban, variációban.

4. A www.lillago.unas.hu -n történő vásárlás

4.1. Megrendelés folyamata és a szerződés létrejötte

www.lillago.unas.hu  -n a webáruházban tud a Vevő vásárolni, a termék kosárba helyezésével.

A Vevőnek a következő adatokat kell megadnia: neve, e-mail címe, telefonszáma szállítási és számlázási címe, a megrendelendő Termék mennyisége és színe, a szállítás módja (futárral történő kiszállítás vagy személyes átvétel). A Vevő a „Megrendelem” gombra kattintva véglegesíti megrendelését.

A gomb megnyomásával Vevő és Eladó között elektronikus úton megkötött szerződés jön létre.  Erre a szerződésre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak irányadók

4.2. Ajánlati kötöttség, visszaigazolás

A megrendelések feldolgozása 2 munkanapon belül megtörténik, Vevő erről visszaigazoló e-mailt kap, mely összefoglalja megrendelését és utalás esetén tájékoztat az fizetés részleteiről.

Eladó vállalja, hogy a megrendelt terméket a webáruházban jelzett időhatárig kiszállítja, de legkésőbb 10 munkanapon belül.

Amennyiben a visszaigazoló e-mail nem érkezik meg 2 munkanapon belül, vagy a 14 munkanapon belüli kiszállítás nem lehetséges, arról Eladó Vevőt e-mailben értesíti, ez esetben Vevőnek felajánlja az elállás lehetőségét.

4.3. A szerződés iktatása

A honlapon keresztül kötött szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, a Szolgáltató azt nem iktatja, utólagosan nem hozzáférhető.

4.4. Számla

A Szolgáltató a számlát a Vevő által megadott e-mail címre küldi el. 

4.5. Fizetés

A következő fizetési lehetőségekre van lehetőség.

4.5.1. Előre utalás.  a számla e-mailen történő kiküldését követően 1 héten belül.

4.5.2. Készpénzes fizetés személyes átvétel esetén

 

4.6. Átvételi lehetőségek, Szállítás

4.6.1. Futárral történő kiszállítás: házhozszállítás a Foxpost rendszerén keresztül, vagy HD  futárszolgálat által.

4.6.2. Személyes átvétel két helyszínen: 1192, Budapest, Bercsényi utca 22., illetve 2092, Budakeszi, Fő utca 24. 

Eladó garantálja, hogy a megrendelt termék 10 munkanapon belül leadásra kerül a választott átvételi helyszínen, amiről a vásárló e-mail-ben kap értesítést. Személyes átvétel esetén a Vevő köteles az értesítő e-mail kiküldését követő 1 héten belül átvenni a terméket, ellenkező esetben a megrendelés érvényét veszti, Eladó a terméket újból értékesítheti.

5. Eladó felelősségének korlátozása

A Felhasználó a honlapot kizárólag a saját kockázatára használhatja, és elfogadja, hogy az Eladó nem vállal felelősséget:

  • A honlap használata során fellépő szoftver, kommunikációs, vagy egyéb technikai hibákért

  • A megrendelési adatok helytelen kitöltéséből származó közvetett vagy egyéb károkért.

A Felhasználó köteles gondoskodni arról, hogy a honlap használata során harmadik személyek jogait vagy a jogszabályokat sem közvetlenül, sem közvetett módon ne sértse.

Az itt említett anyagi vagy eszmei károkért a felőség Vevőt terheli

​​

6. Szerzői jogok

A weblap teljes egésze és az itt árult termékek (szövegek, képek) szerzői jogvédelem alá esnek az 1999. évi LXXVI. törvény alapján. Bővebb információt a linkre kattintva találhat. Vevő a vásárlással ezt tudomásul veszi.

7. Elállási jog

Vevő a megrendeléstől számított 7 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Erről Vevő köteles írásban a lillakreativ@gmail.com e-mail címen tájékoztatni Eladót. Amennyiben Eladó a terméket már átadta a futárnak, Vevő köteles azt saját költségén visszaküldeni Eladónak.

8. Elégedettségi garancia

Eladó elégedettségi garanciát vállal a Termékre. Vásárlónak a termék kézhez vételétől számított 30 napon belül lehetősége van elállni a szerződéstől. Ez esetben azt a  lillakreativ@gmail.com e-mail címre kell jeleznie, a terméket saját költségére visszajuttatni Eladónak eredeti állapotában, minden tartozékával. Eladó a termék kézhez vételétől számított 14 napon belül visszautalja a Termék árát. Vevő az elégedettségi garancia érvényesítéséről szóló e-mailjében megírja Eladónak az elállás indokát, illetve a számlaszámot, ahová az utalást kéri.

9. Egyéb rendelkezések

9.1. ÁSZF, árak módosítása

A Szolgáltató jelen ÁSZFet, a honlapon forgalmazott termékek árait és egyéb feltüntetett árakat nem visszamenőleges hatállyal

bármikor módosíthatja, a módosítás a honlapon történő közzétételt követően lép életbe, és csak az életbe lépést követő tranzakciókra

érvényes.

9.2. Technikai korlátok

A honlapon történő vásárlás feltételezi a Felhasználó részéről az Internet lehetőségeinek és korlátjainak ismeretét és elfogadását, különös

tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. A Szolgáltatót nem terheli felelősség, ha bármilyen működési hiba

észlelhető az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap működését és a vásárlást.

A megjelenített színek tájékoztató jellegűek, különböző eszközökön eltérő árnyalatot mutathatnak.​

A szerződés által nem szabályozott egyéb feltételekre a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet, a 2001. évi CVIII. törvény és

a PTK előírásai az irányadók.



Webáruház készítés