Ismerd meg a Lillago hátterét!

Szeretettel üdvözöllek a Lillago kis boltjában!

 

Tihanyi-Horváth Lilla vagyok, a Lillago hordozótakarók alkotója. Hadd mutassam be pár szóval, hogyan születtek meg a termékeim. 

Kis családi vállalkozás a miénk, illetve nagycsaládos, mivel három gyermeket nevelünk. A második gyermekünk születése után kezdett elterjedni Magyarországon a babahordozás. Kislányomnak lelkesen varrtam babahordozót, és hamarosan a csatos hordozók, meitai-k világában találtam magam. Megalakult a Lillago márka.

 

Harmadik gyermekemet sokat hordoztuk, mert menni kellett a nagyokért az oviba, iskolába, sokat kirándultunk. Igényünk lett egy könnyen felvehető esőkabátra, bundazsákra, ami szél- és vízálló. Így született meg a négyévszakos hordozótakaró, ami víz- és szélálló, kapucnis, kivehető bélésű, és a leghidegebb téli napokon is a segítségünkre volt, a baba mindig meleg kezekkel, lábakkal került ki a hordozóból :)

 

Szeretném, ha sok babahordozó anyuka megismerné azt a kényelmet, amit a Lillago négyévszakos hordozótakaró jelent, a biztonságot, hogy bármilyen rossz időjárás esetén is élmény lehet a hordozás.

 

 

Elérhetőségünk

 

Ha kérdésed van, írj bátran a info@lillagohordozotakaro.hu címre.

Itt is sok kérdésre választ találhatsz: Gyakran Ismételt Kérdések.

 

 

Webáruház készítés